ZONGULDAK / EREĞLİ - AYDIN ORTAOKULU

AYDIN ORTAOKULU

Aydın Köyü Armutlucuma Mevkii Armutlucuma Küme Evleri No 72 Ereğli/Zonguldak
Vizyon
Evrensel ilkelerin ışığında, daima en mükemmele ulaşmak,okuyan, düşünen, sorgulayan, sosyal, özgüveni yüksek, çözümün bir parçası olan, sanatın ve kültürün önemine inanan bireyler yetiştirmek için; bilgide yetkin ekibimizle sürekli gelişen, yeni bir yüzyılın bütün gereklerini yerine getirebilen bir okul olma kimliğini yakalamak.
Misyon
MİSYONUMUZ : Öğrencilerimizin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, düşündüğünü ifade edebilen, araştırabilen, bilgileri paylaşabilen bireyler olarak yetişmelerini ve onların çağın gelişen teknolojik ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak isteyen bir kurumuz.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.45-15.20
Araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Aydın köyüne bağlı Armutlucuma mahallesinde bulunan okulumuz küçük ve şirin bir yapıdır. Okulumuz öğrenci mevcudu az olmakla birlikte genç ve dinamik öğretmen kadromuzla başarılı bir profil çizmektedir.
ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır.
Futbol ve voleybol turnuvaları
tübitak bilim fuarı için çalışmalar devam etmektedir
AKILZON, KOZLAZON ve DYNED projeleri başarı ile yürütülmektedir.